Monumente Funerare Galati

cruce funerara la orice grosime a granitului. monumentele funerare granit Galati

Monumente funerare in Galati!

Monumentele funerare, crucile de marmura si mozaic identifica locul de odihna al persoanei iubite si ofera un loc de consolare si liniste sufleteasca. Punem la dispozitia ta experienta noastra in domeniul monumentelor funerare, experienta ce implica sculptarea si prelucrarea de piatra masiva, in special in marmura si mozaic. Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de monumente funerare la preturi diverse.
Echipa noastra se ocupa de tot. De la taiere si cioblire pana la gravura, toate etapele sunt realizate cu precizie, manual in atelierul nostru. La cererea clientului monumentele funerare pot fi din marmura, sau mozaic, asamblate la fata locului sau prefabricate.

Realizam cruci si monumente funerare din marmura si mozaic.

Preturile variaza in functie de materialul ales si de forma monumentului funerar. Ne sfatuim toti clientii in alegerea produselor potrivite, pliate pe bugetul lor.

Oferim consiliere

Cere o Oferta de Pret

Executam peste 400 de modele de monumente funerare din marmura si mozaic. Pentru a afla detalii suplimentare despre lucrarile funerare si serviciile noastre ne puteti contacta prin intermediul datelor noastre de contact afisate mai jos: