contact monumente funerare galati (2)
Vinedi Spicos

MONUMENTE FUNERARE

Calitate si Profesionalism

Despre Noi

Vinedi Spicos SRL este o companie cu experienta din Galati, avand ca domeniu de activitate realizarea si montarea monumentelor funerare si lucrarilor funerare din marmura, granit, piatra crucilor de granit, obiecte funerare din marmura, mozaic venetian.

Alegerea Potrivita Pentru A Realiza Un Monument Funerar Unic

De-a lungul timpului am realizat, sculptat si montat monumente funerare din granit, mozaic si piatra in Galati pentru sute de familii. Oferim expertiza si consultanta necesare pentru a alege cea mai potrivita solutie pentru clientii nostri! In atelierul nostru producem o gama larga de cavouri, pietre funerare marmura, borduri morminte, lucrari funerare marmura, vaze funerare din marmura, mozaic, sculpturi din marmura si gravari.

Realizarea unui loc special pe care oamenii sa-l viziteze pentru a-si aminti de viata celor care au decedat, poate ajuta procesul de vindecare. Ne straduim sa realizam memorialele cu adevarat unice pentru fiecare client al nostru, tinand cont de faptul ca aceste lucrari funerare sunt mai mult decat simple monumente din piatra. Sunt un tribut pentru cei care nu mai sunt printre noi, o locatie unde mergem pentru a ne simti aproape de ei.

 Ne raportam la bugetul alocat de familie.

Realizam modele diferite de monumente funerare, oferindu-va ocazia de a comemora viata persoanei dragi in orice mod vi se pare cel mai potrivit. Oferim transparenta in ceea ce privesc preturile noastre, deci vei sti de la inceput cat o sa te coste. Indiferent de bugetul clientului, buget mic sau mare, intelegem ca acesta nu reflecta valoarea persoanei trecute in nefiinta si oferim fiecarui client aceeasi grija si atentie. Puteti alege pentru locul de veci o constructie din marmura, granit sau mozaic. Scopul nostru este sa oferim produse unice, personalizate, de calitate, care sa aminteasca de viata cuiva pretios pentru client, in bugetul alocat de familie.

Testimoniale

DETALIU FACE DIFERENTA !

Dan Ghe.

„Recomand cu incredere. Personal implicat care respecta cerintele clientilor „

Viorica

„Sunt foarte multumita. Marmura este de calitate!!!”

Florentina N.

Lucrari funerare realizate in judetul Galati!

Portofololiu

Va punem la dispozitie o mica parte din monumentele funerare din marmura, realizate pentru clientii nostri din Galati. In portofoliul nostru avem o gama larga de produse funerare, de la cruci de marmura la lucrari funerare complete realizate in Galati.

Ai nevoie de o oferta pentru un monument funerar in Galati?
Contacteaza-ne

Dispunem de o gama variata de monumente funerare din marmura, mozaic, cruci si placi comemorative pentru amenajarea mormintelor. Oferim si servicii de montaj si gravare.