Lucrari Funerare Galati

cruce funerara la orice grosime a granitului. monumentele funerare granit Galati

Lucrari Funerare Galati. Lucrari Funerare Marmura Galati. Cavouri – Borduri

Sunteti interesati de o lucrare funerara in Galati pentru cei dragi, sau doar sa amplasati o cruce de marmura / granit/mozaic? Atunci este bine sa apelezi la o firma specializata in domeniul monumentelor funerare. Avem experienta si realizam o gama larga de monumente funerare atat din marmura cat si din mozaic precum si accesorii funerare – vaze, felinare capace, placaje, si diferite accesorii din bronz cum ar fi cruci, litere din bronz.
De anii buni, familiile au avut incredere in compania noastra pentru a executa lucrari funerare in Galati, din marmura, sau mozaic, la fel de unice ca oamenii pe care îi cinstesc. Ne luam timp pentru a ne cunoaste fiecare client si ascultam povestea vietii lor. Apoi, sculptam si executam o lucrare funerara care sa raspunda nevoilor clientului. Intelegem ca este intotdeauna greu sa pierzi o persoana draga si speram ca putem face alegerea lucrarilor funerare cat mai usoara posibila. Avem, de asemenea, o mare experienta in gravarea placilor comemorative.

Lucrari funerare complete executate de la 0 in toate cimitirele din judetul Galati.

Lucrari funerare din materialul ales de client compusa din stalpi, monument funerar, masuta, trotuar, bare din zinc cu capace nichelate, imprejmuiri morminte, bordura de doua locuri sau simpla de mozaic, sau piatra naturala ( marmura). Avem in echipa persoane instruite care lucreaza cu responsabilitate si profesionalism lucrari funerare care sa comemoreze viata a celor care astazi nu mai sunt printre noi in cel mai frumos mod.

Contactati-ne

Alege o echipa cu experienta in Galati pentru lucrarea funerara

Pentru comenzi si informatii despre produse va rugam sa ne contactati la numerele de telefon, adresa de email sau folosind formularul alaturat.