Fotoceramica Funerara

cruce funerara la orice grosime a granitului. monumentele funerare granit Galati

Fotoceramica Funerara Galati pentru amintiri care vor dura peste 100 de ani

Societate cu sediul in Galati ofera fotografii funerare, fotoceramica funerara in Galati intr-o selectie diversa de forme si dimensiuni. Comenzile sunt plasate catre noi, iar partenerii nostri se ocupa de executia acestora.
Pe langa monumente si constructii funerare realizam la comanda o gama variata de fotoceramica rezistenta la conditiile meteo. Placutele fotoceramice funerare sunt o modalitate ideala pentru a comemora o persoana draga si rezista impotriva crapaturilor, sau decolorarii, si nu cedeaza la inghet. Imaginea imprimata pe materialul ceramic la temperaturi foarte ridicate, de peste 850 °C permite obtinerea unor rezultate cromatice de calitate, facand fotografia funerara foarte similara cu cea originala. Realizarea fotografiilor pentru lucrarile funerare (fotoceramica funerara) necesita utilizarea unor instrumente si echipamente, care sa asigure nu numai luminozitatea si calitatea inalta a imaginii, ci si durabilitatea si rezistenta la efectele negative ale mediului, echipamente si intrumente de care partenerii nostri dispun in permanenta.

Fotografii pentru monumente funerare

O fotografie funerara imprimata in smaltul placii ceramice poate ajuta cu siguranta sa ofere o nota personala oricarui monument funerar. Pe langa faptul ca sunt durabile, aceste piese sunt, de asemenea, foarte simplu de instalat. Fiecare portret fotoceramic funerar are optiunea unui suport adeziv de calitate industriala.
Toate imaginile ceramice sunt editate cat mai bine posibil. Partenerii nostri care se ocupa de realizarea acestora sunt capabili sa imbunatateasca culoarea, sa retuseze si sa schimbe fundalurile. De asemenea exista posibilitatea ca fotografiile funerare sa fie realizate in varianta color sau alb si negru. Se poate schimba vestimentatia persoanelor din fotografie pentru a executa o fotoceramica funerara cu o imagine calitativa prezentata exact asa cum alege clientul.
Punem suflet si tratam cu mare responsabilitate amintirile celor dragi tie: Livram fotoceramici funerare in Galati care:

  • nu se zgarie
  • nu isi pierd luciul in timp
  • culorile raman neschimbate
  • suprafata nu crapa

In oferta noastra se pot gasi fotografii color, fotografii alb-negru, sau colorate, modele clasice, ovale, fotoceramica boemia, fotoceramica papirus, fotoceramica carte, fotoceramica cupola ingeri.

Contactati-ne

Alege fotoceramica funerara

Pentru comenzi si informatii despre produse va rugam sa ne contactati la numerele de telefon, adresa de email sau folosind formularul alaturat.